Webasto inbouwstation
Hoorn 312B, 2404 HL Alphen aan den Rijn
071 2600 155 071 2600 155

6 februari 2020, Wij gaan ermee stoppen ..

Ace Automotive gaat na 35 jaar ophouden als bedrijf. Het is met pijn in het hart, maar het is een logisch gevolg.

Ik, Louis, heb besloten dat 2020 een goed jaar is om meer te genieten van het leven. Gezien ACE geen opvolger heeft, gaan de deuren helaas dicht. Het personeel heeft inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden.

Wat nu?
De komende tijd blijven we gewoon bereikbaar. Alleen niet meer via aanvragen via de site. Dit kost teveel tijd om te beantwoorden, daarbij zitten we al propvol.

  • Vanaf 01-04-2020 zijn we vertrokken van de Hoorn in Alphen aan den Rijn

Dat betekent dus dat de bedrijvigheid even daarvoor al stopt.

Toch een technische uitdaging waar ik kan helpen?

Voolopig ben ik nog actief in ons vakgebied. Waag er een telefoontje aan.

06 53 11 22 75

Bijzondere projecten

20 Bentley's voor Bentley Duitsland

Of er iemand 20 Webasto daken in enkele weken kon inbouwen in de nieuwe Bentley Flying Spur? Geen probleem! Dit kleine zaakje in Alphen weet wel raad hiermee.

Iran Khodro | Daken inbouwen in Iran

Een spannende tocht. De Iraanse overheid wilde graag daken inbouwen, maar hadden daar nog geen ervaring mee. Wij mochten op uitnodiging van de staat instructies geven.

Mitsubishi in Born | 9000 Webasto daken

We hebben er jaren over gedaan. Maar er zijn 9000 Mitsubishi Colts van een open dak voorzien. Deze daken (soms twee per auto, ook voor de achterbank) hebben wij direct in de fabriek ingebouwd en zijn verkocht in dealerschappen van Mitsubishi. Als je een Colt tegenkomt met een open dak is het zeer aannemelijk dat wij deze onder handen hebben genomen.

Abu Dhabi | PRT Personal rapid transport

Hier mochten we een heel uniek project uitvoeren. De units op de foto's zijn karretjes die sturen door software. Een soort van kunstmatige intelligentie stuurt de karretjes. Wij zijn ingehuurd voor het glas en de constructie.

Peugeots voor defensie | Laminaat (folie) plakken voor de overheid

Defensie had destijds nog Peugeots in het wagenpark. Deze stationwagons mochten wij voorzien van een duistere tint.

Bentley van Jeremain Lens

Jeremain Lens zocht naar een open dak in zijn Bentley. Dit was nog niet eerder gedaan. Uitmeten en pionieren is leuk, maar bij een auto als dit is het natuurlijk helemaal een uitdaging. Inmiddels hebben wij meer dan twintig Bentley's gedaan, maar dit was een primeurtje.

Verschillende Suzuki series over verschillende jaren

Hieronder staan enkele foto's van drie verschillende Suzuki series. De oudste zal de Jimny serie zijn waar wij vouwdaken hebben ingebouwd. De Alto serie in de afbeeldingen zijn ook vouwdaken. Er staan enekele afbeeldingen tussen van de Swift, dat zijn schuifdaken in serie geweest.

ACE Automotive © 2023 - website gerealiseerd door CTRS webdevelopment