Webasto inbouwstation
Hoorn 312B, 2404 HL Alphen aan den Rijn
071 2600 155 071 2600 155

6 februari 2020, Wij gaan ermee stoppen ..

Ace Automotive gaat na 35 jaar ophouden als bedrijf. Het is met pijn in het hart, maar het is een logisch gevolg.

Ik, Louis, heb besloten dat 2020 een goed jaar is om meer te genieten van het leven. Gezien ACE geen opvolger heeft, gaan de deuren helaas dicht. Het personeel heeft inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden.

Wat nu?
De komende tijd blijven we gewoon bereikbaar. Alleen niet meer via aanvragen via de site. Dit kost teveel tijd om te beantwoorden, daarbij zitten we al propvol.

  • Vanaf 01-04-2020 zijn we vertrokken van de Hoorn in Alphen aan den Rijn

Dat betekent dus dat de bedrijvigheid even daarvoor al stopt.

Toch een technische uitdaging waar ik kan helpen?

Voolopig ben ik nog actief in ons vakgebied. Waag er een telefoontje aan.

06 53 11 22 75

Open dak inbouwen

Interesse in het inbouwen van een open dak? Wij zijn een officiële dealer van het merk Webasto. Webasto is wereldwijd de grootste after-market daken fabrikant en heeft met decennia ervaring van dakenontwikkeling gemakkelijk een monopolie op de technische kennis achter schuif- en vouwdaken. Naast after-market krijgt Webasto vaak ook de taak om fabrieksdaken te ontwikkelen voor merken.

Wij, op onze beurt, werken al meer dan dertig jaar met Webasto producten en hebben inmiddels meer dan tienduizend daken ingebouwd. Als je interesse hebt in  een dak en wilt de mogelijkheden en prijs weten? Kom gerust langs, wij meten je dak uit en laten weten wat het kost. Je kan natuurlijk ook bellen of ons offerteformulier gebruiken.

Hollandia 100
Hollandia 100
Klapdak met handmatige bediening

De Hollandia 100 is een handbediend klapdak, waarbij de glasplaat gemakkelijk helemaal verwijderd kan worden.

vanaf
€ 459,00
Hollandia 300 Entry
Hollandia 300 Entry
Elektrisch schuif / kanteldak

De Hollandia 300 Entry is elektrisch een schuif / kantel dak. De Entry uitvoering heeft een simpele zwarte schakelaar die wordt bediend met het press&hold principe. De afwerking kan worden gedaan met een afwerkschaal of een nieuwe span hemel. De afwerkschaal komt in verschillende kleuren, namelijk bedrukt of grijs. Er kan altijd gekozen worden voor een nieuwe span hemel, maar soms is het bij de inbouw noodzakelijk. Dit kan worden veroorzaakt door de afstand tussen hemel en dakplaat. Met de nieuwe span hemel zoeken wij een stof die zo dicht mogelijk bij de originele hemel komt, of een stof die er mooier bij past.

*Let op, dit dak is niet voorzien van een spoiler en zonnerollo!  De Hollandia 300 Comfort en Entry zijn beide even groot.

vanaf
€ 699,00
Hollandia 300 Comfort
Hollandia 300 Comfort
Elektrisch schuif / kanteldak

Onze voorkeur van de Hollandia 300 serie, gaat uit naar de  Hollandia 300 Comfort. Dit komt doordat dit dak is voorzien van een spoiler en een zonnerollo. Wanneer je dit niet hebt, ga je het zeker missen.

De luxere uitvoering van de Hollandia 300 Entry.  De bediening werkt met een soft touch, één keer indrukken en het dak gaat open/kantelstand/sluit.  En is voorzien van een vier kleuren LED verlichting schakelaar (wit/blauw/rood/groen). De afwerking kan worden gedaan met een afwerkschaal of een nieuwe span hemel. Met de afwerkschaal kan er gekozen worden tussen zwart, grijs of beige.

vanaf
€ 899,00
Hollandia 400
Hollandia 400
Elektrisch vouwdak

Het sportieve vouwdak! Vanaf de buitenkant geeft de Hollandia 400 een sportief en stoer uiterlijk, terwijl het dak van binnen juist elegant is afgewerkt.

vanaf
€ 1549,00
Hollandia 700
Hollandia 700
Inbuild open dak

De Hollandia 700 is een inbuild schuif/kantel dak. Dit dak wordt vanaf onder verlijmd, de glasplaat schuift onder de dakplaat door en het dak kan geheel open.

De Hollandia 700 kan in twee uitvoeringen worden gemonteerd, namelijk de trim uitvoering (8mm profiel langs de dakrand tegen de glasplaat aan) of de fels uitvoering (de dakrand wordt omgeslagen, waarna het dak gespoten met als eindresultaat dat de glasplaat direct aan de dakrand ligt).

vanaf
€ 1950,00

ACE Automotive © 2023 - website gerealiseerd door CTRS webdevelopment