Webasto inbouwstation
Hoorn 312B, 2404 HL Alphen aan den Rijn
071 2600 155 071 2600 155

Over ACE Automotive

Wij zijn in 1985 begonnen als glascentrale in Leiden. In de eerste jaren groeide dit bedrijf als een raket, we hadden meer dan 10 werknemers en opende een groot pand in Alphen. Hier begonnen wij ook op grote schaal alarmsystemen en sunroofs te monteren. Maar ook die jaren kende economische dipjes, en we waren genoodzaakt wat creatiever met het concept van ons bedrijf te werken. 

We zijn in 2005 begonnen met een inbouwstation in Leiden. Het ‘woonkamerconcept’ was geboren, waar wij ons meer richten op particulieren. Met dit concept streven wij een gezellige, informele bedrijfssfeer na, waar gezelligheid samengaat met het afleveren van een professioneel product. Deze gezelligheid uit zich in de vorm van een koffiehoek, waar je als klant het hele inbouwproces kunt volgen, maar ook kunt kiezen om het internet te gebruiken met een laptop. Wij zorgen voor een goede bak koffie of frisdrank en zijn ook niet te beroerd om je in de stad af te zetten mocht je willen shoppen. Overigens zal het al zijn opgevallen dat we ons amicaal opstellen.

Inmiddels, sinds eind 2013, zitten wij weer in Alphen aan den Rijn. De economie trekt weer aan en er zijn weer grotere klussen beschikbaar waar wij ons enthousiasme en onze expertise in willen steken. Het is natuurlijk niet zo dat we daarmee het ‘woonkamerconcept’ de prullenbak in werpen. De bar is meegegaan, en we zijn bereikbaarder dan ooit. Iedereen is welkom, ook zonder bedoeling om een product af te nemen. 

 

Over ons

ACE Automotive © 2019 - website gerealiseerd door CTRS webdevelopment