Webasto inbouwstation
Hoorn 312B, 2404 HL Alphen aan den Rijn
071 2600 155 071 2600 155

Originele open daken repareren

Heeft je auto een origineel schuifdak dat na jaren trouwe dienst niet meer werkt? Of heb een tweedehands auto met een dak dat kuren heeft? Vaak krijg je bij de dealer dan nul op het rekest. Dat is vaak geen onwil. Dit is een zeer specifiek product dat na vele jaren niet meer ondersteund wordt, maar juist dan wel eens problemen kan gaan geven.

Wij weten vaak wel raad met dit soort problemen. We hebben al heel wat daken voorbij zien komen in de afgelopen 30 jaar. Natuurlijk zal je dan even contact moeten opnemen om jouw specifieke probleem uit te leggen. Houd er dan rekening mee dat wij naast de auto ook het soort dak willen weten, kijk dus of je een merk, type of andere kenmerken kunt vinden bij het dak.

Origineel open dak achteraf monteren?

Wij krijgen veel aanvragen of het mogelijk is om een fabrieks open dak te monteren in een auto waar geen dak in zit. Voorbeeld hiervan is het elektrisch bedienbare open dak van een Volkswagen Golf. Je moet je voorstellen dat in de fabriek grote rollen met staal wachten om in de juiste vorm van het dak gestanst te worden en er twee rijen zijn, één voor een VW Golf met een open dak en één voor een VW Golf zonder een open dak. Alle ophangen die nodig zijn om het open dak aan te bevestigen, worden in proces al gemaakt. En dit proces is niet met de hand te creëren.

ACE Automotive © 2019 - website gerealiseerd door CTRS webdevelopment