Webasto inbouwstation
Hoorn 312B, 2404 HL Alphen aan den Rijn
071 2600 155 071 2600 155

6 februari 2020, Wij gaan ermee stoppen ..

Ace Automotive gaat na 35 jaar ophouden als bedrijf. Het is met pijn in het hart, maar het is een logisch gevolg.

Ik, Louis, heb besloten dat 2020 een goed jaar is om meer te genieten van het leven. Gezien ACE geen opvolger heeft, gaan de deuren helaas dicht. Het personeel heeft inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden.

Wat nu?
De komende tijd blijven we gewoon bereikbaar. Alleen niet meer via aanvragen via de site. Dit kost teveel tijd om te beantwoorden, daarbij zitten we al propvol.

  • Vanaf 01-04-2020 zijn we vertrokken van de Hoorn in Alphen aan den Rijn

Dat betekent dus dat de bedrijvigheid even daarvoor al stopt.

Toch een technische uitdaging waar ik kan helpen?

Voolopig ben ik nog actief in ons vakgebied. Waag er een telefoontje aan.

06 53 11 22 75

Hemel (autoplafond) herbekleden

De hemel van de auto herbekleden doen wij geregeld bij het inbouwen van een open dak. Het is een optie voor bijna ieder dak om de afwerking van de hemel in het dak te verwerken. Meestal betekent dit dat er een nieuwe stof wordt besteld op basis van de bestaande kleur. Zonder open dak is het uiteraard ook mogelijk de hemel te laten herbekleden. Bijvoorbeeld wanneer deze versleten is of dat je graag een andere stofkleur of een ander materiaal wilt.

Versleten hemel herbekleden

Dit is geen probleem, maar voor wij beloftes doen over het herbekleden moeten wij de huidige toestand even zien. De stof is namelijk slechts een onderdeel van de dakafwerking in de auto.

Nieuwe kleur of materiaal

Als je een nieuwe kleur of materiaal wilt gebruiken kunnen wij dit bestellen en bekleden. Bel gerust voor de mogelijke opties. Dit kan overigens ook wanneer het om herstel gaat. Houd er wel rekening mee dat de handgrepen,binnenverlichting, stijlen en zonnenkleppen de oude kleur behouden.

ACE Automotive © 2023 - website gerealiseerd door CTRS webdevelopment