Webasto inbouwstation
Hoorn 312B, 2404 HL Alphen aan den Rijn
06 53 11 22 75 06 53 11 22 75

6 februari 2020, Wij gaan ermee stoppen ..

Ace Automotive gaat na 35 jaar ophouden als bedrijf. Het is met pijn in het hart, maar het is een logisch gevolg.

Ik, Louis, heb besloten dat 2020 een goed jaar is om meer te genieten van het leven. Gezien ACE geen opvolger heeft, gaan de deuren helaas dicht. Het personeel heeft inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden.

Wat nu?
De komende tijd blijven we gewoon bereikbaar. Alleen niet meer via aanvragen via de site. Dit kost teveel tijd om te beantwoorden, daarbij zitten we al propvol.

  • Vanaf 01-04-2020 zijn we vertrokken van de Hoorn in Alphen aan den Rijn

Dat betekent dus dat de bedrijvigheid even daarvoor al stopt.

Toch een technische uitdaging waar ik kan helpen?

Voolopig ben ik nog actief in ons vakgebied. Waag er een telefoontje aan.

06 53 11 22 75

Veelgestelde vragen (faq)

Algemeen

(v) Jullie zitten in Alphen maar hebben een 071 telefoonnummer?
(a) Voorheen zaten wij in Leiden waar wij dit nummer hebben gekregen. Het nummer is een virtueel nummer dat naar onze mobiele telefoons koppelt. Virtuele nummers zijn dus niet meer gebonden aan een regio.

(v) Kan ik zomaar langs komen of alleen op afspraak?
(a) Langskomen voor informatie of koffie kan altijd, maar wanneer er iets aan de auto moet gebeuren echt alleen op afspraak. Omdat wij de tijd voor onze klanten en voor het werk nemen, zitten wij geregeld vol. 

(v) Waarom vind ik niet overal prijzen op de website?
(a) Veel diensten en producten komen met inbouw, omdat het per auto of huis kan verschillen hebben wij gekozen voor offerteformulieren. Daar kun je vrijblijvend de prijs opvragen die van toepassing is op jouw auto of huis. 

(v) Waar staat ACE voor?
(a) Autoglas CEntrale, daar begonnen wij mee in 1985. 

(v) Ik ontvang geen nieuwsbrieven maar sta wel ingeschreven, hoe kan dit?
(a) Wij hebben bij de nieuwe website besloten mensen de mogelijkheid te geven zich op te geven voor een nieuwsbrief. Hoewel de database zich verbazingwekkend aan het vullen is hebben wij nog niets zo nuttig te melden dat we een nieuwsbrief nodig vonden. We zijn wel van plan wat leuks te gaan doen ermee in de toekomst. 

(v) Kan ik bij jullie pinnen?
(a) Wij hebben geen pinautomaat meer. Je kunt contant betalen en het kan op factuur (met bankoverschrijving).

Open dak (sunroof) inbouwen

(v) Waarom kan niet elk dak in elke auto?
(a) De constructie van de verschillende type auto’s zijn verschillend. Bij sommige type auto’s mag het spant van de fabrikant er niet uit, of de ronding van het dak is te groot waardoor het dak niet past. 

(v) Is er een verschil tussen de term sunroof en open dak?
(a) Nee, de term 'open dak' is ongeveer na 2000 het woord sunroof een beetje gaan vervangen. Maar beide omschrijven dezelfde lijn producten waaronder vouw- en panoramadaken bijvoorbeeld vallen. 

(v) Ik heb zelf een open dak, zetten jullie het erin?
(a) Dit doen wij liever niet. Als wij zelf een Webastodak inbouwen kunnen wij instaan voor het product, de degelijkheid, de pasvorm en garantie. Bij daken van derden durven wij die verantwoordelijkheid niet te dragen. 

(v) Repareren jullie open daken?
(a) Ja, maar het kan afhankelijk zijn van je dak of wij nog materialen kunnen bestellen ervoor (mits dit nodig is). Je kunt altijd bellen, probeer dan de fabrikant en model van het dak te ontrafelen. Langskomen kan ook. Overigens kun je met problemen bij een door ons ingebouwd dak natuurlijk altijd bij ons terecht. 

Ruiten tinten

(v) Van welk merk folie gebruiken jullie?
(a) Wij gebruiken folie van het merk SunTek. Eventuele andere merken zijn ook op voorraad, maar SunTek heeft onze voorkeur. Omdat het kwalitatief goed is, we geven ook niet voor niets levenslange garantie. 

(v) Is de tint legaal voor de wet?
(a) Wij hebben strenger meetapparatuur voor glastinten dan de politie, geen zorgen. Wij kunnen precies vertellen wat wel en niet kan zodat er geen verassingen ontstaan bij een controle. 

(v) Doen jullie ook gebouwen?
(a) Wij hebben het materiaal en hebben vaker vastgoed onder handen genomen. Laat maar weten wat je nodig hebt.

ACE Automotive © 2024 - website gerealiseerd door CTRS webdevelopment