Webasto inbouwstation
Hoorn 312B, 2404 HL Alphen aan den Rijn
06 53 11 22 75 06 53 11 22 75

6 februari 2020, Wij gaan ermee stoppen ..

Ace Automotive gaat na 35 jaar ophouden als bedrijf. Het is met pijn in het hart, maar het is een logisch gevolg.

Ik, Louis, heb besloten dat 2020 een goed jaar is om meer te genieten van het leven. Gezien ACE geen opvolger heeft, gaan de deuren helaas dicht. Het personeel heeft inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden.

Wat nu?
De komende tijd blijven we gewoon bereikbaar. Alleen niet meer via aanvragen via de site. Dit kost teveel tijd om te beantwoorden, daarbij zitten we al propvol.

  • Vanaf 01-04-2020 zijn we vertrokken van de Hoorn in Alphen aan den Rijn

Dat betekent dus dat de bedrijvigheid even daarvoor al stopt.

Toch een technische uitdaging waar ik kan helpen?

Voolopig ben ik nog actief in ons vakgebied. Waag er een telefoontje aan.

06 53 11 22 75

Bediening

Er zijn een aantal opties om de voorverwarming te bedienen. Dit kan via de display die wij in je auto monteren, de Digitale klok. Hiermee kun je de standkachel direct bedienen, maar je kunt ook een tijd instellen waarop de kachel inwerking treedt. Een tweede optie is via de afstandsbediening. Je kunt je auto al vanuit de badkamer aanzetten, mits je auto binnen een kilometer van je huis geparkeerd staat. De afstandsbediening krijgt en geeft feedback van de auto wanneer de kachel daadwerkelijk start. De derde mogelijkheid is het bedienen met de app van Webasto, die het mogelijk maakt om met een iPhone of Android telefoon je kachel aan te zetten.

ACE Automotive © 2024 - website gerealiseerd door CTRS webdevelopment