Webasto inbouwstation
Hoorn 312B, 2404 HL Alphen aan den Rijn
071 2600 155 071 2600 155

6 februari 2020, Wij gaan ermee stoppen ..

Ace Automotive gaat na 35 jaar ophouden als bedrijf. Het is met pijn in het hart, maar het is een logisch gevolg.

Ik, Louis, heb besloten dat 2020 een goed jaar is om meer te genieten van het leven. Gezien ACE geen opvolger heeft, gaan de deuren helaas dicht. Het personeel heeft inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden.

Wat nu?
De komende tijd blijven we gewoon bereikbaar. Alleen niet meer via aanvragen via de site. Dit kost teveel tijd om te beantwoorden, daarbij zitten we al propvol.

  • Vanaf 01-04-2020 zijn we vertrokken van de Hoorn in Alphen aan den Rijn

Dat betekent dus dat de bedrijvigheid even daarvoor al stopt.

Toch een technische uitdaging waar ik kan helpen?

Voolopig ben ik nog actief in ons vakgebied. Waag er een telefoontje aan.

06 53 11 22 75

Voordelen van een open dak

Meer licht en meer lucht in de auto. Meer licht zorgt voor een goed gevoel en van meer lucht wordt je wakkerder en geconcentreerder. Bovendien is het niet lekker om met open ramen op de snelweg te rijden, door het windgeruis. Maar met een open dak, heb je daar geen last van!

Voordelen van Webasto

De daken worden op de productielocatie regelmatig gecontroleerd en aan verschillende kwaliteitstesten onderworpen. Bovendien is Webasto een Duits merk en moeten de open daken een de strenge eisen van de Duitse TÜV voldoen. En Webasto geeft 3 jaar garantie op de producten.

Voordelen van ACE Automotive

ACE Automotive heeft meer dan 30 jaar ervaring met het monteren van open daken, per jaar worden er meer dan 700 daken door ACE Automotive op deskundige wijze gemonteerd. Wij geven 7 jaar garantie op onze montage, maar ook na de garantieperiode, in geval van pech, ben je bij ons welkom.

Wij durven ons zelf wel de open daken specialist te noemen. Zie hier een aantal van onze projecten.

ACE Automotive © 2023 - website gerealiseerd door CTRS webdevelopment