Webasto inbouwstation
Hoorn 312B, 2404 HL Alphen aan den Rijn
06 53 11 22 75 06 53 11 22 75

6 februari 2020, Wij gaan ermee stoppen ..

Ace Automotive gaat na 35 jaar ophouden als bedrijf. Het is met pijn in het hart, maar het is een logisch gevolg.

Ik, Louis, heb besloten dat 2020 een goed jaar is om meer te genieten van het leven. Gezien ACE geen opvolger heeft, gaan de deuren helaas dicht. Het personeel heeft inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden.

Wat nu?
De komende tijd blijven we gewoon bereikbaar. Alleen niet meer via aanvragen via de site. Dit kost teveel tijd om te beantwoorden, daarbij zitten we al propvol.

  • Vanaf 01-04-2020 zijn we vertrokken van de Hoorn in Alphen aan den Rijn

Dat betekent dus dat de bedrijvigheid even daarvoor al stopt.

Toch een technische uitdaging waar ik kan helpen?

Voolopig ben ik nog actief in ons vakgebied. Waag er een telefoontje aan.

06 53 11 22 75

Hoe wij een ruit van tint voorzien

Wat wij doen is het aanbrengen van een hoogwaardig laminaat (de folie) aan de binnenkant van je autoruiten. We meten de folie vanaf de rol direct op je autoruit, snijden het op maat en bevestigen het. Na aanbrenging vraagt het een getrained oog om te zien dat de tint van een folie afkomstig is. Het maakt de auto niet alleen stijlvoller qua looks, het geeft ook meer veiligheid en comfort. (zie voordelen).

Afbeelding over tinten

Op de afbeelding hierboven is te zien hoe wij een folie afmeten aan de buitenkant van een ruit. Na het snijden worden de rondingen van de ruit in het materiaal geföhnd. Vervolgens wordt het aangebracht aan de binnenkant. De ruit in het voorbeeld is makkelijk verwijderbaar, meestal wordt de achterruit niet van de auto gedemonteerd.

ACE Automotive © 2024 - website gerealiseerd door CTRS webdevelopment