Webasto inbouwstation
Hoorn 312B, 2404 HL Alphen aan den Rijn
071 2600 155 071 2600 155

6 februari 2020, Wij gaan ermee stoppen ..

Ace Automotive gaat na 35 jaar ophouden als bedrijf. Het is met pijn in het hart, maar het is een logisch gevolg.

Ik, Louis, heb besloten dat 2020 een goed jaar is om meer te genieten van het leven. Gezien ACE geen opvolger heeft, gaan de deuren helaas dicht. Het personeel heeft inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden.

Wat nu?
De komende tijd blijven we gewoon bereikbaar. Alleen niet meer via aanvragen via de site. Dit kost teveel tijd om te beantwoorden, daarbij zitten we al propvol.

  • Vanaf 01-04-2020 zijn we vertrokken van de Hoorn in Alphen aan den Rijn

Dat betekent dus dat de bedrijvigheid even daarvoor al stopt.

Toch een technische uitdaging waar ik kan helpen?

Voolopig ben ik nog actief in ons vakgebied. Waag er een telefoontje aan.

06 53 11 22 75

Mercedes A-Klasse Lamellendak reparatie

Gaat het lamellendak niet meer lekker open? Geen paniek! Wij kunnen helpen.

De eerste en de laatste lamel geven vaak de problemen. Ze staan vast, of zijn juist losgebroken. Slechts enkele voorbeelden van de defecten die wij zijn tegengekomen de afgelopen jaren. De dealer kan doorgaans enkel helpen met het volledig vervangen van het lamellendak. Dat heeft ook het bijhorende prijskaartje.

Wij kunnen het dak over het algemeen wél repareren.
Meestal is het niet nodig het volledige dak te vervangen. Wij kunnen het dak demonteren om zo het defecte euvel te vervangen. Helaas zijn onderdelen schaars, dus ook die zijn prijzig, maar wanneer het slechts een onderdeel betreft krijgen wij het dak vaak weer volledige operationeel. Het valt vast op dat we voorzichtig zijn met die bewering, wij moeten het dak eerst zien. Dat betekent dat je de auto bij ons bedrijf in Alphen aan den Rijn moet kunnen langsbrengen zodat wij een definitief oordeel kunnen vellen. 

Reparatieduur en kosten
Wanneer je bent langsgeweest én wij kunnen het probleem oplossen, dan moet je rekening ermee houden dat je de auto minimaal twee dagen moet achterlaten. Het proces van demontage is delicaat zoals te zien op de onderstaande afbeeldingen. De kosten hangen erg af van de toestand van het dak, het defect en het onderdeel (of onderdelen) die moeten worden ingekocht. Reparaties gaan vanaf €250,- (incl btw) en lopen wel op tot €1500. Doorgaans moet je rekening houden met €800,- maar je kan hier pech en mazzel in hebben.

Neem gerust telefonisch contact op voor meer informatie via:  071 2600 155 of neem contact op via mail:

ACE Automotive © 2023 - website gerealiseerd door CTRS webdevelopment