Webasto inbouwstation
Hoorn 312B, 2404 HL Alphen aan den Rijn
071 2600 155 071 2600 155

6 februari 2020, Wij gaan ermee stoppen ..

Ace Automotive gaat na 35 jaar ophouden als bedrijf. Het is met pijn in het hart, maar het is een logisch gevolg.

Ik, Louis, heb besloten dat 2020 een goed jaar is om meer te genieten van het leven. Gezien ACE geen opvolger heeft, gaan de deuren helaas dicht. Het personeel heeft inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden.

Wat nu?
De komende tijd blijven we gewoon bereikbaar. Alleen niet meer via aanvragen via de site. Dit kost teveel tijd om te beantwoorden, daarbij zitten we al propvol.

  • Vanaf 01-04-2020 zijn we vertrokken van de Hoorn in Alphen aan den Rijn

Dat betekent dus dat de bedrijvigheid even daarvoor al stopt.

Toch een technische uitdaging waar ik kan helpen?

Voolopig ben ik nog actief in ons vakgebied. Waag er een telefoontje aan.

06 53 11 22 75

De wetgeving over ruiten tinten

Het blinderen van je autoruiten kan heel gaaf zijn, maar gezien de veiligheid zijn er wel wettelijke afspraken rondom tinten. Hieronder meer uitleg.

Schema over ruiten tinten

Uitleg over de afbeelding | Wanneer wij de achterportieren, voorportieren en achterruit van een folie voorzien, dan spreken we over een folie vanaf de A stijl. Zonder de voorportieren noemen we het vanaf de B stijl. De lichtdoorlaatbaarheid van de voorportieren en vooruit moet minimaal 55% zijn. De achterportieren mogen zo donker als je zelf wilt, maar voor het portier rechtsachter geldt de voorwaarde dat er een rechter buitenspiegel moet zijn wanneer je dit portier wilt tinten.

Let wel op dat bijna alle auto's van af-fabriek niet 100% lichtdoorlatend zijn. Soms is dit maar 66%! De politie heeft de zogeheten "tintman" waarmee ze deze doorlaatbaarheid bij benadering kunnen meten, dus het is slim om vooraf te bepalen wat wel en niet kan. Uiteraard hebben wij ook meetapparatuur en kunnen daar dus in adviseren.

ACE Automotive © 2023 - website gerealiseerd door CTRS webdevelopment