Webasto inbouwstation
Hoorn 312B, 2404 HL Alphen aan den Rijn
06 53 11 22 75 06 53 11 22 75

6 februari 2020, Wij gaan ermee stoppen ..

Ace Automotive gaat na 35 jaar ophouden als bedrijf. Het is met pijn in het hart, maar het is een logisch gevolg.

Ik, Louis, heb besloten dat 2020 een goed jaar is om meer te genieten van het leven. Gezien ACE geen opvolger heeft, gaan de deuren helaas dicht. Het personeel heeft inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden.

Wat nu?
De komende tijd blijven we gewoon bereikbaar. Alleen niet meer via aanvragen via de site. Dit kost teveel tijd om te beantwoorden, daarbij zitten we al propvol.

  • Vanaf 01-04-2020 zijn we vertrokken van de Hoorn in Alphen aan den Rijn

Dat betekent dus dat de bedrijvigheid even daarvoor al stopt.

Toch een technische uitdaging waar ik kan helpen?

Voolopig ben ik nog actief in ons vakgebied. Waag er een telefoontje aan.

06 53 11 22 75

Veilig en zonwerend glas

De folie is een laminaat. Hierdoor maakt het de ruit tot 6 keer sterker en is het scherfbindend. In het onverhoopte geval van een ongeluk zal de folie het glas buiten de auto houden, waardoor de kans op letsel door rondvliegend glas veel minder groot wordt. Ook het inbreken in de auto wordt vermoeilijkt (als inbrekers door de tint überhaupt iets waardevols zien liggen).

De folie houdt tot wel 99% van alle UV straling. Hoewel er weidversprijd anders gedacht wordt, doet een gewone autoruit dit niet. De voordelen die daar uit voortkomen zijn dat je niet meer verbrandt achter het stuur, de airco hoeft minder hard te werken om het koel te houden en de auto is minder heet wanneer deze in de zon heeft gestaan. 

ACE Automotive © 2024 - website gerealiseerd door CTRS webdevelopment