Webasto inbouwstation
Hoorn 312B, 2404 HL Alphen aan den Rijn
071 2600 155 071 2600 155

6 februari 2020, Wij gaan ermee stoppen ..

Ace Automotive gaat na 35 jaar ophouden als bedrijf. Het is met pijn in het hart, maar het is een logisch gevolg.

Ik, Louis, heb besloten dat 2020 een goed jaar is om meer te genieten van het leven. Gezien ACE geen opvolger heeft, gaan de deuren helaas dicht. Het personeel heeft inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden.

Wat nu?
De komende tijd blijven we gewoon bereikbaar. Alleen niet meer via aanvragen via de site. Dit kost teveel tijd om te beantwoorden, daarbij zitten we al propvol.

  • Vanaf 01-04-2020 zijn we vertrokken van de Hoorn in Alphen aan den Rijn

Dat betekent dus dat de bedrijvigheid even daarvoor al stopt.

Toch een technische uitdaging waar ik kan helpen?

Voolopig ben ik nog actief in ons vakgebied. Waag er een telefoontje aan.

06 53 11 22 75

Wanneer je een inbouwafspraak hebt gemaakt

Als je een afspraak maakt voor het inbouwen van een open dak dan komt je auto naar ons inbouwstation in Alphen aan den Rijn. Hier gaan wij de nodige uren en soms wel eens dagen aan het dak werken. Je kunt altijd bij de auto blijven, er is koffie/thee, een toilet en internet. Maar je kan ook eigen plannen trekken, dan krijg je een telefoontje wanneer de auto klaar is. In de laatste alinea staat hier iets meer over.

Wat je kunt voorbereiden

Zorg dat je auto een beetje toegankelijk is, onze mannen moeten op de achterbank, de voorstoelen en in de eventuele laadruimte kunnen komen.

Open dak inbouwen

Het inbouwen

Webasto, de fabrikant van de daken, heeft voor elke auto een lijst met welke daken wel en niet ingebouwd kunnen worden. We beginnen met vaststellen of het dak naar wens past in de auto. Maar dit weet je al voor je voor een inbouwafspraak komt via telefoon danwel via mail.

Wanneer je auto in het inbouwstation staat gaan we beginnen met de positie van het dak op je auto afmeten, zodat we het gat kunnen knippen in je dakplaat en hemel. Wanneer het gat in je dak zit kan het Webasto dak geplaatst worden. Deze monteren we vervolgens af waar we bij elektrische daken ook het dak aansluiten.

De duur van het inbouwen

Het verschilt per auto en dak hoe lang inbouwen duurt. Bij een Hollandia 700 hebben wij je auto minimaal drie/vier dagen nodig, wil je daar een felsrand bij kan je rekenen op 10 werkdagen.

Voor de Hollandia 100, 300 en 400 zijn we meestal enkele uren kwijt. Je kunt dan wanneer gewenst bij de auto blijven.

ACE Automotive © 2022 - website gerealiseerd door CTRS webdevelopment