Webasto inbouwstation
Hoorn 312B, 2404 HL Alphen aan den Rijn
071 2600 155 071 2600 155

6 februari 2020, Wij gaan ermee stoppen ..

Ace Automotive gaat na 35 jaar ophouden als bedrijf. Het is met pijn in het hart, maar het is een logisch gevolg.

Ik, Louis, heb besloten dat 2020 een goed jaar is om meer te genieten van het leven. Gezien ACE geen opvolger heeft, gaan de deuren helaas dicht. Het personeel heeft inmiddels een nieuwe uitdaging gevonden.

Wat nu?
De komende tijd blijven we gewoon bereikbaar. Alleen niet meer via aanvragen via de site. Dit kost teveel tijd om te beantwoorden, daarbij zitten we al propvol.

  • Vanaf 01-04-2020 zijn we vertrokken van de Hoorn in Alphen aan den Rijn

Dat betekent dus dat de bedrijvigheid even daarvoor al stopt.

Toch een technische uitdaging waar ik kan helpen?

Voolopig ben ik nog actief in ons vakgebied. Waag er een telefoontje aan.

06 53 11 22 75

Ben je op zoek naar een standkachel voor de koude dagen?

Het is een koude donkere gure ochtend in februari, en je stapt in een reeds warme auto waarvan de ruiten al ontdooid zijn. Wie wil dat nu niet? Wij bouwen deze standkachels (voorverwarming) in het motorgedeelte van je auto, waar het gebruik maakt van de brandstof. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een lege accu. Dit kan in zowel diesel als benzine auto’s.  De standkachel verbruikt een beetje brandstof, maar toch maakt het de auto zuiniger. Dit komt doordat de motor al warm is voordat je gaat rijden.

Tevens is een standkachel beter voor de motor, omdat na een half uur draaien van de standkachel de motor op temperatuur is (circa 85ºC - 90ºC) en de olie op temperatuur is (circa 30ºC).

Er is alleen één nadeel, een standkachel werkt verslavend. Vanaf oktober ga je de standkachel al gebruiken tot april. Zelfs als je voor een half uur weg gaat, zet je de standkachel aan. 

ACE Automotive © 2023 - website gerealiseerd door CTRS webdevelopment